Zomerslank met voeding

Wil je een slank of een strak gespierd figuur? In beide gevallen begint het bij een goed voedingspatroon. Voedsel bestaat uit brandstof en bouwstenen voor een gezond en slank figuur. Te weinig en verkeerd eten zorgt voor vet toename, spierafbraak en gaat progressie tegen. Een goed voedingspatroon staat voor vooruitgang. Het is een misverstand om te denken dat goede voeding saai is. Vaak zijn we lui of onwetend over de mogelijkheden. Er zijn vele dieet programma’s ontwikkelt die houvast en inspiratie bieden voor het behalen van jouw lichamelijke doelen.

Koolhydraatarm dieet

Een veel gehoorde vorm van dieet is het koolydraatarm dieet. Koolydraten zorgen voor brandstof. Onverbruikte brandstof wordt opgeslagen, waardoor je een laag vet om je lichaam heen creeërt. De koolydraten compenseer je met het eten van goede eiwitten, vetten en vooral heel veel groentes. Eiwitten uit producten zoals kip, rund, tonijn en magere kwark. Vetten uit makreel, zalm, pangafilet of een advocado zijn goede vetten, dat mag ook in de vorm van sushi. Wees zorgvuldig met fruit, want fruitproducten bevatten veel (natuurlijke) suikers. Met name geel fruit kan je het best vermijden. Nadeel van deze dieetvorm is dat je een minder energiek gevoel overhoudt aan het einde van de dag.

Paleo dieet

Veel voedingsbronnen in de wereld zijn vervuild door de uitstoot van voertuigen en fabrieken. Aan producten worden tal van stoffen toegevoegd, waardoor zelfs Coca Cola vitame C heeft.Maakt dit het gezond? Nee. Het Paleo dieet is erop gericht om producten samen te stellen die zo natuurlijk mogelijk zijn. Deze vorm wordt ook regelmatig gebruikt om slank te worden. Veel gezonde vezels (koolydraten), zoals bijv. Quinoa rijst en natuurlijke eiwit en suiker producten. Koken met cocos olie en het eten van tussendoortjes als noten en hennep-zaad zijn onderdeel van het dieet.

Groene koffie dieet

Ook bekend als Green Coffee Bean Max , is Groene koffie een supplement dat aan populariteit uitgegroeit is tot één van de meest verkocht dieetproducten. Het supplement is een goede aanvulling op voeding en een sportprogramma. Het is in feite een onbewerkte coffee boon, dus volledig natuurlijk. Groene koffie zorgt dat je afvalt, omdat het de stofwisseling stimuleert, vetopname verlaagd en zorgt voor een minder hongergevoel in zoetigheid.

Het nooit verkeerd om een tussendoortje te nemen zoals bier, chocolade of een zak chips. Maar probeer het tot het minimum te beperken als je het voornemen hebt om deze zomer een slank en gespierd figuur wilt hebben.

(33)

QNE

Terug naar boven