Ziek persoon verassen?

Het overkomt ons allemaal wel eens, iemand uit je omgeving wordt ziek. De één erger dan de ander dus maar hopen dat je vriend, vriendin of collega snel beter wordt natuurlijk! Ziek zijn is nooit leuk en op zulke momenten kun je wel een beetje steun gebruiken. Gemiddeld worden we drie keer per jaar ziek, meestal is dit vrij onschuldig zoals met de griep. Mensen met een slechte weerstand worden vaker ziek en kunnen soms meer dan vijf keer per jaar ziek worden terwijl hele gezonden personen een heel jaar niet ziek worden. Hoe dan ook zieke personen verdienen een beetje extra aandacht. Wil jij een geliefde, vriend/vriendin in het zonnetje zetten? Bekijk dan de volgende tips om ze eens in het zonnetje te zetten!

Neem de zieke mee naar buiten!

Dit klink misschien een beetje raar maar als je ziek bent zit je vaak dagenlang achter elkaar binnen. Zelfs voor een zieke is het goed om even naar buiten te gaan en een frisse neus te halen. Natuurlijk moet de persoon niet zo ziek zijn dat hij of zij amper uit het bed kan komen. Je kunt natuurlijk ook gewoon even in de tuin zitten als het zonnetje lekker schijnt!

Fruitmandje

Fruit is natuurlijk erg gezond en een fruitmand heeft ook een symbolisch gebaar, namelijk herstellen van je ziekte. Natuurlijk zul je niet gelijk beter worden na het eten van fruit, maar het helpt de zieke wel om aan te sterken.

Kaart

Eigenlijk kan dit niet missen natuurlijk, een beterschapskaartje! Wil je de zieke persoon extra verassen kun je bijvoorbeeld een mega kaart kopen. Vervolgens schrijf je samen met je collega’s, vrienden of familie iets liefs en persoonlijks op de kaart. Kijk eens op kortingscode-actiecode.net voor kaarten met korting.

Cadeau

In plaats van een kaartje kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een leuk cadeautje te geven. Kies wel iets wat bij de persoon in kwestie past. Denk bijvoorbeeld aan een bos bloemen, chocola, ballon, fotocadeau etc.

 

(329)

QNE

Terug naar boven