Welke soorten radiatoren zijn er?

Diverse typen radiatoren

Op zoek naar een nieuwe radiator? Bij Ba vindt u de radiatoren die u nodig heeft. onze uitgebreide collectie biedt u veel keuze. U betaalt zeker niet teveel vanwege onze no-nonsense bedrijfsvoering. Wij bieden alleen producten aan van A-merken om een prima kwaliteit te verzekeren. We staan voor een complete dienstverlening van magazijn tot voordeur en verder. Voor bijstand en raad zijn wij het aanspreekpunt. Tevens installeren wij radiatoren desgewenst bij u in huis.

Diverse typen radiatoren

Baggerman Den Haag verkoopt drie typen radiatoren:

  • De designradiator
  • De ledenradiator
  • De paneelradiator

De meest voorkomende is de paneelradiator. Deze bestaat uit een of meer platen met eventuele convectielamellen en staan bekend om een vlotte warmteafgifte. Daardoor komt deze radiator het vaakst voor. Doordat deze radiator flink wat water bevat blijft hij tot een lange tijd nadat hij is uitgeschakeld nog warmte leveren. Deze wordt derhalve in het algemeen beschouwd als de comfortabele variant.

Design radiatoren worden doorgaans gebruikt in badkamers. Door de mindere warmtegeneratie van deze radiator ten opzichte van de andere, is deze geschikt in de minder grote ruimtes. Er is echter een serie high power design radiatoren die wel geschikt is om grotere ruimtes te verwarmen. Voor een stijlvolle en moderne verwarming.

Topmerken tegen internetprijzen

Baggerman werkt uitsluitend met A-merken uit het segment zoals onder andere Henrad, Radson, Thermrad en DeLonghi. Daardoor is een prima kwaliteit zeker, omdat deze radiatoren uitgebreid worden getest alvorens ze de fabriek verlaten. Wij kunnen u topsegment radiatoren leveren voor lage prijzen door groot in te kopen. Door het automatiseren van onze organisatie kunnen wij overheadkosten verlagen tot een minimum. Tevens schenken wij geen aandacht aan mooie winkels op kostbare locaties maar leveren wij meteen vanuit ons magazijn. We gaan ervan uit dat een voordelige prijs door onze bezoekers meer wordt gewaardeerd dan de etalage van onze winkel.

Zoekt u advies of hebt u vragen? Neem in dat geval gerust contact op met Baggerman via telefoon of e-mail.

(71)

QNE

Terug naar boven