Wat zeggen jouw sieraden?

Kleding en uiterlijk zeggen veel over een persoon. Hetzelfde geldt voor het uitzoeken van sieraden. We kopen iets dat ons opvalt, wat we mooi vinden en waarmee je iets uitstraalt. Oftewel; iets dat bij je past. Maar wat zeggen deze keuzes over jouw persoonlijkheid

Kleurenfestijn

Heb jij sieraden in alle kleuren van de regenboog en draag je deze graag allemaal door elkaar heen? Dan ben jij niet bang om jezelf te laten zien. Je bent niet bang om je mening te geven en hebt veel zelfvertrouwen. Het maakt je allemaal niet uit wat iedereen denkt. Je durft te dragen wat je leuk vind en dat moet je vooral ook blijven doen! Ook grote en opvallende sieraden vallen onder het straatje van veel zelfvertrouwen.

Romantisch

Een sieraad dat romantiek uitstraalt heeft vaak een retro of vintage uitstraling. Het woord klassiek kan ook gebruikt worden als omschrijving. De sieraden hebben een vleugje geschiedenis om zich heen hangen. Vrouwen met deze sieraden houden hun familie graag dichtbij zich en houden van gezelligheid.

Vertel je verhaal

Heb je gepersonaliseerde sieraden? Dan zit hier vaak een verhaal achter en wil je dit graag met de wereld delen. Gepersonaliseerd kan erg breed worden opgevat. Je kunt bijvoorbeeld je watchbandje vervangen zodat deze bij jouw stijl past, maar je kunt ook een ketting met een foto om je nek dragen. Of vergeet die leuke bedelarmbandjes niet, waarbij elk bedeltje een eigen betekenis heeft.

Netjes

Sieraden met een strakke vormgeving die niet al te veel opvallen geven een zakelijke indruk. Je wilt graag serieus genomen worden door de menen om je heen. Natuurlijk betekent dit niet dat je het nooit gezellig hebt! Je draagt een zekere zin van elegantie met je mee. Vooral ronde parels worden gezien als vrouwelijk. Laat hiermee zien dat je een sterke vrouw bent die weet wat ze wil.

Investeren

Hoeveel je uitgeeft aan juwelen zegt eigenlijk niet zoveel over je persoonlijkheid. De ene heeft het nou eenmaal wat breder dan de andere. Ook met een klein budget kun je er op een feestje leuk uitzien met glitterende sieraden die de aandacht trekken. Dure sieraden gaan misschien wat langer mee, maar een parelketting die echt of nep is, geeft nog steeds dezelfde uitstraling. En waarom zou je veel geld uitgeven aan iets waar je misschien helemaal geen interesse in hebt? Het gaat er allemaal om waarin jij je fijn voelt. Draag wat je wilt en combineer eindeloos met de opties die sieraden bieden. Probeer ook eens een keer iets totaal anders! Wie weet bevalt het je wel.

(238)

QNE

Terug naar boven