Waarom zou je iets aan je lichaam laten doen?

Er zijn veel vrouwen die kiezen voor een borstvergroting of ooglidcorrectie. Al dan niet voor medische redenen, maar er zijn natuurlijk meer redenen voor een zo een ingreep. Er zijn een heleboel mensen die het maar niks vinden, zo’n borstvergroting. Vrouwen worden soms veroordeeld op het hebben van implantaten, terwijl een vrouw er een goede reden voor kan hebben. Borstvergrotingen zijn niet alleen cosmetisch kwaad, maar soms ook medisch vereist.

Zelfvertrouwen

Het hebben van kleine borsten kan ervoor zorgen dat een vrouw niet lekker in haar vel zit. Het zelfvertrouwen wordt aangetast en in de dagelijkse outfit, maar met name in bikini, ondergoed of zonder kleding kunnen kleine borsten invloed hebben op het zelfvertrouwen. Een borstvergroting kan ervoor zorgen dat de vrouw wat comfortabeler in haar lichaam zit, echter zal er eerst een achterliggende oorzaak bekend moeten zijn alvorens er voor een borstvergroting wordt gekozen. Als er om de verkeerde redenen een borstvergroting wordt uitgevoerd kan het de problemen omtrent zelfvertrouwen niet uit de wereld helpen.

Verhouding

De verhoudingen van ons lichaam zijn niet allemaal hetzelfde. Het kan voorkomen dat je een smal bovenlichaam, maar brede heupen hebt. In dat geval passen de bovenkant en onderkant van je lichaam niet goed bij elkaar waardoor je lichaam uit verhouding is. Ook hier kan een borstvergroting dienen als de oplossing. Je bovenlichaam kan daarmee namelijk beter in verhouding worden gebracht met je onderlichaam.

Het kan ook zijn dat je lichaam prima in verhouding is, maar dat je borsten ongelijk zijn. Wanneer je borsten ongelijk zijn dan kan dat invloed hebben op je zelfvertrouwen. Je kunt de eventuele ongelijkheid van je borsten wel verstoppen onder je kleren door je bh op te vullen, maar in je ondergoed of zonder kleren gaat dat wat lastig. Een borstvergroting zou dan uitkomst kunnen bieden.

Middels een cosmetische operatie kan de plastische chirurg je helpen om je borsten te vergroten om je daardoor zekerder en lekkerder te laten voelen

Oogleden

Ook oogleden zijn een belangrijk onderwerp voor veel mensen. Hangende oogleden kunnen je er namelijk erg sloom uit laten zien. Het laten doen van een ooglidcorrectie is dan een uitkomst. Voor veel mensen is dit de enige manier om hun gezicht er nóg mooier uit te laten zien. Ook dit geeft veel mensen dan ook meer zelf vertrouwen.

Conclusie

Het laten sluiten aan je lichaam is een belangrijke beslissing. Wel is deze voor sommige mensen zeker positief! Je krijgt er vaak meer zelfvertrouwen door en kan daardoor meer dingen doen die je leuk vindt. Zo wordt je in je leven nóg succesvoller.

 

(124)

QNE

Terug naar boven