Voordelig een tablet kopen

Frustratie, alweer traag en geen ontvangst. Uit boosheid mep je een keer tegen je tablet. Enkele minuten later begin je een luidruchtig gevecht aan de telefoon. Werknemers bezorg je de ergste dag van het jaar, managers roep je op tot ontslag nemen. Na verschillende afdelingen uitgescholden te hebben kom je tot één conclusie, nooit meer een nieuwe apparaat via het internet aanschaffen. Niet alleen ben je je geld kwijt, Nee, het allerbelangrijkste is ook weg. Vertrouwen. Situaties als deze komen helaas te vaak voor. Kan het makkelijker? Ja, met een beetje tijd en research is het gelukt. Koop bijvoorbeeld een refurbished iphone.

Wat is de Ideale zakelijke Tablet?

De ideale zakelijke tablet heeft een middelmatige formaat. Denk hierbij aan 8 tot 9 inch.
Doordat de tablet middelgroot is kunt U de tablet overal mee naar toe nemen.  Aan de andere kant is de Tablet groot genoeg om beelden te delen met Uw collega’s. De ideale zakelijke Tablet bezit geen Quad core maar een Dual Core processor met minimaal 1 Gigabyte werkgeheugen. De keuze voor Dual Core processor komt door de lagere Accu gebruik. Verder bezit de Tablet een Voor Camera van 2.0 megapixel of meer. U kunt hierdoor Face to Face gesprekken voeren met behulp van Skype. Qua besturingssysteem raden we Android aan. De keuze voor android is gemaakt door de lagere kosten.

Wat is de  Ideale prive Tablet?

De ideale Tablet voor prive gebruik heeft een groot formaat. Denk hierbij aan 10 Inch of meer.
Doordat de Tablet zo groot is kunt U volop genieten van films, internet en games. Verder heeft de Tablet een Quad Core processor en minimaal 1 Gigabyte aan werkgeheugen. De keuze hiervoor is gemaakt omdat U met deze specificaties probleemloos alle Apps kunt gebruiken zonder vertragingen. De ideale privé Tablet bezit een HDMI functie, zodat U uw tablet aan kunt sluiten op een TV of beamer. Hierdoor kunt U op groot beeld vakantie foto’s delen. Om een zo laag mogelijke prijs te betalen raden we aan om Android als besturingssysteem te gebruiken.

Wat is de Ideale Tablet voor kids?

De ideale Tablet voor kinderen is een simpele keuze. De tablet moet kindvriendelijk zijn.
Vaak vinden kinderen het leuk als het een mooie kleur heeft. Voor de ouders is de prijs vaak belangerijker. De ideale Tablet voor kinderen heeft een 7 inch formaat. Hierdoor kan het overal makkelijk mee naar toe genmen worden. Verder bezit de Tablet minimaal een 1 Ghz single core processor. Aangeraden wordt een Dual Core processor. Het werkgeheugen moet minimaal 512 MB zijn. Ook hier wordt 1 gigabyte aangeraden. We raden deze specificaties aan omdat kinderen niets zo erg vinden dan een Tablet die vast loopt als ze bezig zijn met een spelletje.

Qua besturingssysteem raden we Android aan. Voor de kinderen kiezen we dit omdat het veel gratis spelletjes heeft. Voor de ouders raden wij di aan omdat er veel gratis applicaties zijn om inhoud te filteren.  De ideale prijs voor Tablets voor kinderen ligt tussen de 100 en 200 euro. Meer dan 200 euro is absoluut niet nodig.
Denk eraan dat de meeste Tablets van bekende en onbekende merken voor een groot deel uit Azie komen. Dit wil niet zeggen dat Tablets een lagere kwaliteit hebben. De prestatie van een tablet is afhankelijk van specificaties.  Ikzelf raad U dan ook aan om altijd de specificaties met grote zorg te controleren.

(59)

QNE

Terug naar boven