Voordelen doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering heeft een aantal voordelen ten opzichte van een kortlopende verzekering.

Doorlopend verzekerd

Met een doorlopende reisverzekering ben je gedurende het hele jaar voor je reizen verzekerd. De dekking van een doorlopende reisverzekering geldt alleen wanneer je daadwerkelijk op reis bent. Een groot voordeel van de doorlopende reisverzekering is dat je niet elke reis een aparte reisverzekering af hoeft te sluiten. De reisverzekering is voor een onbeperkt aantal reizen per jaar geldig.

Reisduur

Wel geldt er een maximum hoelang je onafgebroken op reis kan gaan. Meestal is dat 90 dagen en dat kan je tegen meer premie uitbreiden naar 180 dagen. Ga je langer op reis dan zijn daar speciale reisverzekeringen voor.

Doorlopende reisverzekering is voordeliger

Een doorlopende reisverzekering is meestal voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Dat is al snel het geval. Voor samenwonenden of gezinnen met kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit.

Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Voordelen doorlopende reisverzekering op een rijtje
-Al snel voordeliger.
-Geen risico lopen om je reisverzekering te vergeten.
-Voor een onbeperkt aantal reizen per jaar geldig.
-Niet nodig voor elke reis een aparte reisverzekering af te sluiten.
-Je kan ook en doorlopende annuleringsdekking afsluiten.
-Tussentijds aan te passen

Korting op je doorlopende reisverzekering

Wanneer je een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance bij Reisverzekeringkorting.nl afsluit, krijg je ook nog eens tot 25% korting op de premie. Deze korting is ook doorlopend en bestaat uit internetkorting en leeftijdskorting.

(58)

QNE

Terug naar boven