Voor elke outfit een passende beha

Liefde maakt blind is een veelgehoord gezegde. Toch willen we er goed uitzien als we de straat op gaan. En voor onze partner helemaal, het kan niet mooi of sensueel genoeg zijn. Hebben we het over sensueel dan komen we al snel in de richting van lingerie. Een breed begrip waarin veel keuze is. Van sexy beha tot bijpassende strings of boxershorts, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop. Alleen al voor een beha is het aanbod overweldigend en is kiezen moeilijk. Daarom kort wat tips bij het kiezen van een beha voor steeds een andere bijpassende outfit.

Sensueel voor in de slaapkamer

Wat is er leuker dan je partner verrassen met een uitdagend setje Marie Jo lingerie om je lichaam als je de slaapkamer binnenkomt? Over smaak valt niet te twisten, maar zwarte lingerie doet het altijd goed. De balconet is een beha die de laatste jaren veel aan populairiteit heeft gewonnen. Het geeft de borsten een kleine lift wat de voller laat lijken. Ook gewild zijn de bandeaubeha’s.Dit omdat ze een extra band hebben dus wat meer stevigheid. bieden.Zelfverzekerde vrouwen durven het zelfs aan om dit soort beha’s zonder iets er boven onder een blazer te dragen. Behoorlijk gewaagd en sexy.

Tijdens het sporten

Vrouwen met een grotere buste die graag sporten weten hoe vervelend het kan zijn. Bij weinig houvast is het zeker niet comfortabel sporten. Daar zijn de zogenaamde sportbeha’s voor met betere ondersteuning voor de borsten. Niet alleen handig voor tijdens het sporten overigens. In het alledaagse leven worden ze ook veel gedragen. Sportief ogen maakt ook een goede indruk uiteraard.

Geen bandjes?

Draag je graag t-shirts waarin je schouders goed worden blootgelegd en wil je geen bandjes van een beha zien? Dan ga je voor bandeaubeha’s. Klein nadeel is alleen wel dat wanneer je een grotere cupmaat dan C hebt, de beha’s weinig tot geen houvast meer bieden. Het is het proberen waard, ze staan ook erg leuk onder shirts welke diep zijn uitgesneden onder de armen.

Onzichtbaar maken

Je zou zeggen dat wanneer je witte kleding draagt met witte lingerie je deze niet zal spotten. Toch is het vaak wel te zien, wat veel vrouwen als vervelend ervaren. De oplossing ligt in de keuze voor huidkleurige lingerie. Deze is veel moeilijker te zien onder de kleding die gedragen wordt.

(42)

QNE

Terug naar boven