Werken tijdens de zomer

Zomeracties

Zomer acties. Je ziet ze letterlijk overal. En het bizarre en bijzondere is dat bedrijven met het weer en de temperatuur spelen. Hoe warmer het gaan worden hoe meer korting je krijgt op bepaalde producten. Je ziet veel winkels er mee stunten maar ook supermarkten doen er aan mee. Het mooie aan de zomer is dat veel mensen veel vrolijker zijn dan wanneer het winter is. Dit kan natuurlijk te maken hebben met licht. In de zomer is het om 5.30 licht. Je gaat ook meestal weer naar huis met licht. Dit doet veel met een mens. Als je met donker naar werk gaat en met donker weer naar huis gaat kan dit invloed hebben op je humeur.

Maar goed dat is nu niet het geval en kan je lekker genieten van het mooie weer. Mensen gaan eerder erop uit, leuke dingen doen. Uit eten bijvoorbeeld. Maar ook lekker op een terrasje zitten. Of heerlijk op het strand. Er zijn zat mogelijkheden die je in de zomer wel kan doen en in de winter niet. Echter is het soms ook best lastig die hitte. Zeker als je kantoor zit. Of je werkt ergens waar het heel erg warm is. Voldoende drinken is belangrijk tijdens het warme weer.

Goede apparatuur

En soms wil je lekker buiten werken. Maar als je toch binnen zit wil je wel zo comfortabel mogelijk zitten. Daarnaast zijn goede stoelen belangrijk. Zeker als je lange vergaderingen hebt, dan moet je toch soms best lang zitten. Dan zijn goede vergaderstoelen  toch wel heer erg handig. Maar goede stoelen zijn sowieso belangrijk. Voor je rug en je algemene houding.

Je moet ook goed op de planten letten en die ook voldoende water geven. Insecten zijn er ook, vooral die vervelende muggen. Maar daar heb je dus geen last van als je op een kantoor zit, althans dat hoop ik niet. Het is meestal lekker in het kantoor. Aangename temperatuur, koel en uit de felle zon. Natuurlijk is het buiten in de zon heerlijk. Maar als je aan het werk bent is het binnen meestal lekkerder. Hoewel dat er ook aan ligt wat voor soort werk je doet.

De zomer heeft echter toch meer voordelen dan de winter en wat mij betreft mag het nog mooier en warmer blijven!

(62)

QNE

Terug naar boven