Top-3 vriendenuitjes

Nu de zomer op volle gang is willen naast op vakantie gaan vooral lekker veel activiteiten ondernemen met onze vrienden. Lekker een dagje naar het strand, naar het park, genieten in de tuin, je kent het wel. Wil je je vrienden eens verrassen of willen jullie eens iets anders doen? Lees dan hieronder onze top-3 tips voor vriendenuitjes.

Beach games

Een vakantie zonder strand kan eigenlijk niet, dus waarom er niet optimaal van profiteren? In plaats van de hele dag te liggen bakken in de zon of zitten aan het terras, kun je je prima vermaken op het strand met zogenaamde beach games. Niet is het alleen een sportief uitje, ook al zal er samengewerkt moeten worden wat ten goede komt van de teambuilding. Heb je een sportief vriendengroep? Ga dan zeker eens een dagje beachvolleyballen of voetballen. Beachvoetbal is helaas niet voor iedereen weggelegd, de drempel bij het beachvolleybal ligt lager.

Een ander leuke strandactiviteit is een vlot bouwen. Er worden twee teams gemaakt en met behulp van verschillende materialen is het de bedoeling om als eerst een vlot te bouwen die sterk genoeg is voor de zee. Niet alleen het kiezen van de juiste materialen en het toepassen van de juiste knopen, maar ook bouwkundig inzicht speelt bij het bouwen van een vlot een grote rol.

Dagje pretpark

Een dagje naar een pretpark gaan staat garant voor succes, bijna iedereen houdt ervan. Lekker met z’n alle in de wildste en grootste achtbanen en uren in de rij staan voor die ene rit! Afhankelijk van je vriendengroep kun je een attractiepark selecteren. Houden jullie van wilde achtbanen? Ga dan zeker naar Walibi! Houden jullie naast achtbanen ook van zwemmen? Dan moet je in Duinrell zijn. Het Tikibad in Duinrell is het grootste overdekte zwembad van niet alleen Nederland, maar ook van België en Luxemburg. Gaan de kinderen ook mee naar het pretpark? Dan zou De Efteling een goede keus zijn.

Dagje Volendam

Een rondleiding door een stad waar jullie nog niet geweest zijn? Dan moet je zeker eens naar Volendam gaan! Iedereen gaat weleens een dagje naar Amsterdam, maar Volendam is zo uniek. Als je in Volendam bent moet je zeker eens naar het Volendams Museum gaan. In dit museum kun je de klederdracht van vroeger bekijken en krijg je inzicht in hoe er vroeger werd geleefd en gewerkt. Bezoek daarnaast ook zeker het Palingsoundmuseum, de Stolphoevekerk en neem deel aan de Historische wandelpuzzelroute. Kijk op onze site voor meer informatie.

(1)

QNE

Terug naar boven