Stress release behandelingen tegen kantoorstress

Helemaal gestresseerd door uw kantoor? Dit artikel vertelt u precies hoe u deze stress kan laten ontladen. Sommige mensen worden van hun werkplek en moeten af en toe even ontstressen. Een stress release behandeling kan u hier heel goed bij helpen.

Wat houdt het in?

Stress Release is een methode waarbij diverse technieken worden gebruikt om stress te kunnen herkennen, erkennen, hanteren en transformeren. Spiertesten (Touch for Health), kloppen op meridiaanpunten en oogbewegingen zijn hier een onderdeel van.
Door deze methode krijgt u inzicht in de mechaniek van het vecht-vluchtsysteem, hoe u roofbouw pleegt op uw fysieke en emotionele lichaam (bijvoorbeeld bij burnout). Met behulp van Stress Release be茂nvloedt u uw denken en functioneren ondanks de aanwezigheid van stress. Stress Release helpt bij het bewust keuzes maken; het ondersteunt u bij uw unieke veranderingsproces. Bij Stress Release sluit EFT heel mooi aan.

EFT?

EFT staat voor Emotional Freedom technique. Het is een therapie-techniek die is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam door oogbewegingen en door op verschillende plaatsen van het lichaam te kloppen.
EFT vermindert op een bijzondere wijze de ergste pijn van traumatische herinneringen, verdriet, boosheid, fobie毛n en bijna elke emotionele aandoening die je kunt opnoemen. Verder werkt het gewoonlijk snel, langdurig en relatief mild.

EFT is gebaseerd op de ontdekking dat onevenwichtigheid in het energiesysteem van het lichaam diepgaande gevolgen heeft voor het persoonlijk functioneren. Door deze onbalans te corrigeren, vindt vaak een snelle genezing plaats.

Het mooie van deze techniek is dat u, eenmaal getraind in het gebruik van EFT, het heel makkelijk zelf kunt leren en er zelf mee aan de slag kunt voor het vrij maken van pijnlijke emoties.

Zo bent u snel van die stress af en heeft u uzelf beter onder controle. Dit is erg fijn, omdat u hierdoor zelf stress kan voorkomen! Het zou toch heerlijk zijn, als u in uw hele leven nooit meer de nadelen van stress zal ervaren?

Zonder stress kunt u weer volop leven en zelfs van uw werk genieten. U heeft zo elke dag weer frisse zin om naar uw werk te gaan, en geen tegenzin, zoals voorheen. Sommige mensen gaan elke dag met een frons op hun gezicht de deur uit, want ‘we moeten weer naar werk’. Dit geldt niet meer voor u! EFT kan al deze problemen verhelpen en u een extreem gelukkig leven bieden. Probeer het eens uit, en zie de gevolgen.

(12)

QNE

Terug naar boven