Stijlvol je woonkamer inrichten

Ben je net verhuisd of ben je je huidige woonkamer zat? Dan is het tijd om je woonkamer opnieuw in te richten! Het is zeker niet noodzakelijk om je woonkamer compleet opnieuw in te richten, een aantal kleine wijzigingen kunnen al een groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer opnieuw te verven of een aantal ouderwetse meubels te vervangen. Je woonkamer opnieuw inrichten hoeft ook niet duur te zijn, zeker niet als je besluit een aantal items uit je woonkamer te verkopen. Het is jouw woonkamer tenslotte dus jij bepaalt helemaal zelf hoe gek je het wilt maken en wat het budget mag zijn.

Stijl en kleur

De eerste stap die je neemt is de stijl en kleur van je nieuwe woonkamer bepalen. Tegenwoordig zien we heel veel modern ingerichte woonkamers maar misschien ben je meer gecharmeerd van een wat meer ouderwetse woonstijl of misschien juist van een oosterse of Arabische inrichting. Hoe dan ook stijl en kleur is erg persoonlijk dus kies wat jij (jullie) vooral mooi vinden en wat ook bij jullie past. De rest van de stappen die je gaat ondernemen is allemaal afhankelijk van de gekozen stijl en kleur. Mijn advies is dus ook om altijd eerst de stijl en kleur te bepalen om te voorkomen dat meubels bijvoorbeeld niet bij de woonkamer passen.

Meubels

Eenmaal de stijl en kleur gekozen te hebben, kun je gaan zoeken naar bijpassende meubels. Een ultra moderne woonkamer met jaren 80 meubels is bijvoorbeeld niet zo een goede combinatie. Een van de belangrijkste eyecatchers van je woonkamer is de bank. Kies een bank die helemaal past bij de sfeer van je woonkamer. Bekijk bankstellenshop.com voor bankstellen die direct leverbaar zijn. Een andere tip is om je woonkamer niet vol te proppen met meubels maar het zo simpel mogelijk te houden, hierdoor oogt je nieuwe woonkamer ook een stuk groter. Vermijd ook hoge meubels want deze laten je woonkamer ook kleiner lijken.

(27)

QNE

Terug naar boven