Spullen opbergen in een kluis

We leven in een tijd waarin we onze spullen niet zomaar onbeheerd kunnen achterlaten zonder het risico te lopen dat iemand er mee vandoor zal gaan. In vroegere tijden kon je je fiets nog gewoon onbeheerd achter laten zonder een dik slot er om heen. Tegenwoordig, zeker in de grote steden, is je fiets binnen de kortste keren verdwenen als je hem niet op slot zet en een winkel inloopt om iets te kopen. Sterker nog, in sommige grote steden, zoals Amsterdam of Rotterdam zijn bepaalde zaken niet te verzekeren vanwege het feit dat het specifieke product teveel wordt gestolen. Dat zou de verzekering dan op lange termijn teveel geld gaan kosten.

Spullen opbergen in een locker

Ook op scholen is het verstandig om je persoonlijke bezittingen en geld in een kluis te waren als die mogelijkheid er is, de zogenaamde lockers. Je kent ze wel, die kleine metalen kluisjes waar je je spullen in kunt opbergen voor een bepaalde tijd, denk aan de kluisjes op het station bijvoorbeeld. Ook in zwembaden wordt er in de meeste gevallen gebruik gemaakt van lockers om je spullen in op te bergen.

Lockers online kopen

Lockers en allerlei kluizen zijn gewoon als particulier of bedrijf online aan te schaffen via diverse websites. Er zijn web shops die zijn gespecialiseerd in de verkoop van kluisjes en lockers. Handig voor het personeel van uw onderneming wellicht of voor de plaatselijke tennisclub, er zijn altijd wel plaatsen waar het verstandig is om waardevolle zaken niet onbeheerd achter te laten zoals in de kleedkamer van uw sportclub bijvoorbeeld, maar om uw spullen goed op te bergen. Het opbergen van uw spullen in een locker geeft een veilig gevoel en kan u een hoop ellende besparen. Kluisjes zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en materiaal, dus er is altijd wel een locker te koop die voldoet aan uw wensen en/of eisen.

(14)

QNE

Terug naar boven