Rondreizen in Borneo

Borneo is het op twee na grootste eiland ter wereld, gelegen in Zuidoost Azië. Het is dan gevuld met allerlei verschillende diersoorten, kleurrijke flora en uitzonderlijke natuur. Daarom is Borneo ook een gewilde bestemming voor toeristen en reizigers, waardoor steeds meer reisbureau’s deze reis aanbieden. Tico is daar een goed voorbeeld van. Hieronder krijgt u meer informatie over de reis aangeboden door dit bedrijf.

Hoogtepunten

Deze spectaculaire 19 daagse trip naar Borneo door de noordelijke staat Sabah brengt u langs alle hoogtepunten die dit eiland te bieden heeft. De jungle is een van meest bezochte bezienswaardigheden door onder andere natuurliefhebbers en rustzoekers. Ook de Mount Kinabalu, Zuidoost-Azië’s hoogste berg, is veel bezocht. Het gelijknamige nationale park is het begin van uw reis, waar u al meteen geniet van het prachtige uitzicht en verfrissende klimaat.

Daarna reist u naar Sandakan, waar u in het Sepilok rehabilitatiecentrum kennis maakt met de orang-oetan. Vervolgens reist u naar Lankayan, het paradijslijke eiland voor rustzoekers en duikers. Van daar reist u verder naar het Kinabatangan Reservaat, waar u de neusaap tegenkomt, bekent om zijn grote neus. Daarna vertrekt u naar Sukau en komt u uiteindelijk terecht in de jungle bij Danum Valley, waar eeuwenoude bomen staan in een aangenaam resort. De laatste dagen van uw reis verblijft u op Pom Pom eiland, een waar paradijs op aarde. Deze hoogtepunten rondreis Borneo bezorgen u de meest memorabele vakantie ooit.

Prijzen

Natuurlijk zijn de prijzen voor een dergelijke avontuurlijke reis niet aan de lage kant, waardoor u rekent op een bedrag van ruim 4.000 euro per persoon, mits u verblijft in een toeristenklasse hotel. Dit bedrag loopt op tot 4.500 euro indien u van totaal comfort wil genieten in een luxe hotel. Wanneer u ook nog een bezoek wil brengen aan het Shangri-La Tanjung Aru Resort in Kota Kinabalu, komen bovenop deze kosten nog 55 euro per persoon bij.

(39)

QNE

Terug naar boven