Party Time

Feestje!

Je hebt een feestje, althans jij moet dat allemaal gaan regelen voor de zaak. Je hebt eigenlijk geen flauw idee waar je moet beginnen. Of hoe. Maar goed jij hebt die taak gekregen en je moet het nu allemaal uit gaan zoeken. Jij hebt de taak gekregen van je leidinggevende omdat je altijd zo’n goede regelaar bent. Jij bent echt de spin in het web dus ja niet zo raar dat ze altijd naar jou toe komen als er dingen geregeld moet worden. Of dat nou feestjes zijn of andere dingen zoals bedrijfsuitjes jij bent altijd degene die dat moet doen.

Misschien komt het je wel bekend voor, misschien ook niet. Misschien vind je het leuk om te doen of misschien ook niet. Er zijn mensen die vinden het echt geweldig om alles te mogen en kunnen regelen. Er zijn ook mensen die bijvoorbeeld heel goed zijn om dingen te regelen naar vinden er niets aan. Natuurlijk heb je ook mensen die het niet goed kunnen maar wel heel erg leuk vinden.

Jij moet het maar eens allemaal gaan regelen

Maar goed aan jou de taak om dit dus te gaan regelen. Je wilt niet echt een saai feestje maar ook niet een standaard feestje. Je wilt eens wat anders maar wat moet je nou eigenlijk? Misschien wat leuke items met de naam van het bedrijf erop. In ieder geval wat je er ook van gaat maken je wilt het in ieder anders maken dan de meeste dingen die hier worden georganiseerd.

Je gaat er eens echt de tijd voor nemen. Maar je hebt ook nog eens je eigen werk. Dus dan moet het maar onder werktijd, want tenslotte kost het plannen gewoon veel tijd. Dus je moet maar eens vragen of je daar onder werktijd aan kan werken. Want ja hoe leuk je het ook vind je gaat niet in je privé tijd daar aan zitten. Want dat heet het voor een reden privé tijd.

Je gaat ook eens rondvragen bij alle mensen wat zij er nou van vinden. Want je weet maar nooit wat voor soort feedback je kan krijgen en wat voor ideeën bij je op komen als je eens met je collega’s gaat zitten en vragen naar de meningen van anderen wat feesten betreft. Of wat zij leuk vinden. Dus ga je dat maar lekker zo meteen na de pauze doen want dan heb je er lekker tijd voor om dat allemaal eens na te gaan.

(57)

QNE

Terug naar boven