Origineel cadeau voor de kerst?

We zitten alweer in December, het einde van het jaar nadert en we hebben het druk met de voorbereiding van de kerstdagen. Traditioneel zullen we eerste en tweede kerstdag met de familie het kerstdiner nuttigen, waarbij alles uit de kast wordt gehaald om het onze gasten culinair naar de zin te maken. Ruim van tevoren worden de meeste boodschappen al in huis gehaald, het vlees besteld bij de slager en het tafelzilver opgepoetst. Het mag onze gasten natuurlijk aan niets ontbreken tijdens het kerstdiner dus treffen we al vroeg voorbereidingen voor een geslaagd kerstdiner. Ook worden er allerlei leuke cadeaus gekocht voor onder de kerstboom, want dat hoort er toch ook echt wel bij.

Mooie kleding voor de kerst

Los van het feit dat iedereen voor de kerstdagen de stad in gaat om kerstbomen, kerstverlichting en cadeaus te kopen, is het ook extra druk omdat veel mensen speciaal voor de kerst mooie kerstkleding willen aanschaffen. Hoewel veel aankopen tegenwoordig ook online plaatsvinden, is het toch rond de kerstdagen altijd extra druk in de stad, zeker nu er tegenwoordig in veel steden ook gezellige kerstmarkten te vinden zijn waar je heerlijk kunt eten en leuke kerstgadgets kunt aanschaffen. Maar vooral de vrouwen willen er toch extra mooi uitzien tijdens het kerstdiner en daar doen ze veel voor. Naast mooie kerstkleding wordt er dan natuurlijk ook veel aandacht besteed aan make-up en het haar. Veel kappers zijn dan ook rond de kerstdagen volgeboekt met afspraken. En vrouwen, maar natuurlijk ook mannen, tasten diep in de buidel om er maar vooral tot in de puntjes verzorgd uit te zien. Want het oog wil immers ook wat, nietwaar?

Leuke kerstcadeaus?

Maar vooral de pakjesavond op kerstavond is echt gezellig te noemen. Wat dat betreft zien we al jaren een verschuiving plaatsvinden van pakjesavond op Sinterklaasavond naar cadeaus rond de kerstboom. Maar hoe kunnen we nu een beetje origineel blijven wat betreft het geven van cadeaus? Klassiekers als boekenbonnen, parfums en aanstekers hebben we toch wel een beetje gezien inmiddels, maar wat geven we dan? Een leuk voorbeeld is bijvoorbeeld kleding laten bedrukken met een leuke persoonlijke tekst. Op dat gebied is Magic Print uit Den Haag een bedrijf waar u relatief voordelig kleding kunt laten bedrukken van hoge kwaliteit. U kunt daar kleding laten borduren, een T-shirt bedrukken, noem maar op. En dat voor een zeer schappelijke prijs, zonder dat er op kwaliteit wordt ingeboet. Het is weer eens iets anders dan de traditionele kerstcadeautjes.

Bron: cadeau-blog.nl

(123)

QNE

Terug naar boven