Mooie foto’s en zorgvuldig bewaren horen bij elkaar

Wat maakt een onvergetelijke foto onvergetelijk? Een goede foto bezit emotionele waarde van datgene dat erop is afgebeeld, of vanwege de manier waarop de foto is gemaakt. Dat kan door een dierbaar persoon, door die ene instelling óf dat onvergetelijke moment. Heb je deze foto’s? Zet ze online, mét jouw verhaal erbij. Zo beleeft iedereen jouw speciale moment ook!

Uiteraard staat internet vol met sites die foto’s kunnen plaatsen of delen. Instagram, Pinterest, Picasa; elk zichzelf respecterende ict-leverancier en elk merk heeft ruimte om jouw foto’s te delen. Maar ze missen een succesvolle combinatie. De gouden combi van foto’s kunnen bewerken, delen en printen in luxe-uitgave, met de bijbehorende verhalen: die service wordt niet aangeboden.

Op Fotoalbums.nl wordt ruim de gelegenheid geboden om foto’s te vereeuwigen, terwijl ook de verhalen erbij niet worden vergeten. Dat zorgt op zijn beurt weer voor inspiratie om aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld om de schoenendoos toch open te doen en die leuke foto’s op te nemen in een foto-album.

Bijkomend voordeel is dat je rommel opruimt. Foto’s horen sowieso niet in een doos onder het bed. Meer spullen betekent ook meer stof, en minder overzicht. Een fotoboek maken is leuk en geeft het overzicht weer terug. Daarnaast frist de boekenkast weer op met een leuke nieuwe aanwinst erbij.

Kerstvakantie
Pak de eerstvolgende gelegenheid en wacht niet tot het nieuwe jaar met goede voornemens. De Kerstvakantie is het moment om overzicht te maken in de vele foto’s. Daarnaast is het maken van een kerstalbum natuurlijk ook een ideale tijdbesteding.

Krijg je visite over de vloer? Geef ze een tastbare herinnering mee van Kerst bij jou thuis met een klein fotoboek. Snel afgedrukt, voordelig geprijst. Ook voor kerstkaarten ontwerpen en uploaden voor verzending, is dit het ideale moment. Voorpret is gegarandeerd op deze manier. Je kunt namelijk vervolgens iedereen op de foto weer uitnodigen om het resultaat te bekijken.

Kerst en Oudjaar in een
Andere mogelijkheid is natuurlijk ook om nog een paar dagen na Kerst te wachten en een combi-album te maken met Kerst en Oudjaarsdag erbij. Het oude jaar is dan afgesloten en kan worden gearchiveerd.

Alles wat daarvoor is gedaan, is natuurlijk ook van waarde. Dat vinden steeds meer bezoekers van de website Fotoboeken.nl ook. Jaarboeken met een geheeloverzicht van alle waardevolle herinneringen zijn populairder dan ooit. Laat anderen meegenieten en plaats de foto’s op social media. Maar vergeet jezelf niet, en bewaar zijn in de hoogste mogelijke kwaliteit. Jaren later nog plezier van!

(56)

QNE

Terug naar boven