Lekker op vakantie

Zomer weer

Het is zomer. Heerlijk genieten van het weer. Natuurlijk heeft de zomer ook soms wel dagen dat het minder mooi is maar over het algemeen hebben we heerlijk en vooral warm/ heet weer gehad. Nederlanders zijn wel een volk apart. Als het regent zeuren we dat het regent. Als het warm, zonnig en lekker weer is hebben we het er altijd over dat het te heet is. Maar goed ondanks dit alles is Nederland een prima land waar je gewoon lekker in eigen land op vakantie kan gaan.

En heel veel mensen, letterlijk duizenden misschien wel miljoenen mensen per jaar gaan op vakantie met een camper of caravan. Gewoon lekker met de auto en je kids naar een camping. Veel zoeken het buiten Nederland in bijvoorbeeld België, Duitsland of Frankrijk. Maar er zijn ook zoveel mooie plekjes in Nederland zelf. En ook veel mensen buiten Nederland reizen naar Nederland om hier op vakantie te gaan. Moeilijk voor te stellen misschien maar Nederland heeft echt mooie dingen wat veel toeristen aantrekt elk jaar om toch naar Nederland te gaan op vakantie.

Goed voorbereiden

Net als dat wij een favoriet land of vakantie bestemming hebben, hebben andere mensen dan natuurlijk ook. Mocht je op vakantie gaan dan is het wel handig om rekening te houden met alles. Vaak hebben de meeste mensen dat ze tijdens de vakantie achter dat ze nog iets vergeten zijn. Op zich niet een heel groot probleem zolang je maar de belangrijkste dingen bij je hebt. Zoals je paspoort of ID en geld. Dan kan je altijd wel iets kopen wat je mist.

Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat je niet genoeg t-shirts mee hebt genomen of de pantoffels van je kinderen of speelgoed voor je kinderen. Zolang je geld bij je hebt kan je die dingen gewoon kopen. En zolang je je paspoort of ID bij je hebt kan je gewoon overal komen. Toch is het wel handig om je dus goed voor te bereiden zodat je niet voor aangename verassingen komt tijdens de vakantie.

Met het vliegtuig

Ondanks dat een grote groep lekker op de camping staat is er een ook een hele grote andere groep die liever het verder weg zoekt en dus met het vliegtuig gaat naar een ander (meestal warme) bestemming, of ze nemen een cruise naar een ver oord. Soms is het nog in Europa zelf maar ook soms buiten Europa. Misschien zoek je niet perse het warme klimaat op maar meer de natuur of natuurverschijnselen die je alleen maar echt kan zien in koude gebieden zoals de Aurora Borealis, oftewel het Noorderlicht.

Hoe je het ook bekijkt er is 1 ding dat het aller belangrijkste is en dat is dat je met plezier op vakantie gaat.

(55)

QNE

Terug naar boven