Je eerste motor

Je hebt net je rijbewijs gehaald en je wil je eerste echte motor gaan kopen, natuurlijk wil je dan meteen de motor van je dromen kopen, zoals een Harley Davidson StreetRod of een BMW GS-Adventure. Dit is misschien niet heel verstandig om deze meteen te gaan halen, je maakt het jezelf dan alleen maar moeilijk. Het rijden van zo’n motor is namelijk een stuk lastiger dan met een beginnersmotor, het wordt dan ook niet voor niets een beginnersmotor genoemd. Op zo’n motor kan je het beste beginnen als je net je rijbewijs hebt gehaald, hier kan je het goed op leren en daarna kan je wel je droommotor kopen als je meer ervaring hebt opgedaan.

Stickers om een motor te versieren

En wat nou als je toch je droommotor koopt, dan moet je alles goed onder de knie hebben. Er zijn wat gevaren waar je rekening mee moet houden. Het kan zijn dat je altijd angst blijft houden voor bochten en je durft ook niet goed te remmen, met een beginnersmotor gaat dit toch allemaal wat makkelijker en deze is ook niet zo zwaar in gewicht. Het gevolg ervan is dat je je droommotor minder gebruikt en dat deze na 2 jaar alweer op marktplaats staan en dat is gewoon jammer.

Unieke motor stickers voor op je motor

Als je eenmaal een goede en mooie motor hebt uitgezocht dan kan je deze ook altijd nog pimpen met verschillende motor stickers, verder Je kan er bijvoorbeeld een andere uitlaat onderzetten die net wat mooier is en stoerder lijkt, ook kan je er andere banden onderzetten of een mooi spatbord. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om je motor te pimpen. Het pimpen met motorstickers is waarschijnlijk een van de goedkoopste opties voor het pimpen van je motor. Je kan kiezen uit verschillende soorten stickers die je kunt gebruiken, je kan kiezen voor gewone belettering, een symbool of een heel kunstwerk. Je kan het pimpen zoals jij wil en helemaal naar jouw smaak maken, zo heb je altijd een unieke motor. De goedkoopste motor stickers kun je bestellen op www.stickermaster.nl.

(69)

QNE

Terug naar boven