Hoe werkt afvallen met hynose?

Afvallen En Hypnose, Hoe Werkt Dit?

Was die blik in de spiegel vanmorgen net het laatste zetje dat je nodig had? Kun je niet meer ontkennen dat je sinds vorig jaar heel wat aangekomen bent? Is dit dan het moment waarop je echt gaat beginnen met afvallen? En heb je besloten dat het dit keer niet bij een halfslachtige poging blijft, maar dat je nu doorzet tot je op je ideaalgewicht zit?

Als je op deze laatste vraag ja kunt antwoorden heb je de belangrijkste stap al gezet, want afvallen vraagt vooral veel doorzettingsvermogen. Het is niet zo eenvoudig om al die kilo’s die er in de loop der jaren aangekomen zijn binnen een paar maanden weg te werken. Zonder de juiste motivatie lukt het niet. Je zult periodes hebben waarin het heel moeilijk zal zijn je dieet vol te houden. Je zult weinig vooruitgang zien, de ongezonde snacks worden steeds verleidelijker, en je zult je veel te moe voelen om weer naar de sportschool te gaan. Niets is dan zo belangrijk als de juiste motivatie. Een van de manieren om je motivatie te versterken is het ondergaan van post hypnotische suggestie.

Wat is hypnose?

Hypnose is simpel gezegd een methode om het onderbewuste te bereiken zodat je het kunt programmeren. Hypnosis moet altijd worden toegepast door een erkend hypnotiseur. Zelf-hypnose is een mythe. De diepe trance die nodig is voor echte hypnose kan alleen bereikt worden met hulp van een ervaren hypnotiseur.
Hypnose is geen magie, noch bijzonder complex. Tijdens een hypnose-sessie is een professionele hypnotiseur in staat post hypnotische suggesties te implanteren. Door middel van hypnose kun je niet alleen gemakkelijker afvallen het kan je ook helpen van allerlei verslavingen of dwangmatig gedrag af te komen. Hypnose wordt bijvoorbeeld ook veel toegepast bij mensen die met roken willen stoppen.

Hoe helpt hypnose je af te vallen?

Het is belangrijk om te beseffen dat hypnose geen magie is. Het is geen middel waardoor van de ene het andere moment kilo’s overgewicht worden weggetoverd. Hypnose is slechts de richtinggevende kracht die je helpt je afslankprogramma vol te houden.
Met behulp van hypnose kunnen suggesties in je onderbewuste worden geïmplanteerd waardoor je beter gemotiveerd wordt af te vallen. Door middel van hypnose zul je ook beter in staat zijn je eetlust in bedwang te houden. Hypnose kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je een afkeer krijgt van junk food. Door hypnose wordt je onderbewuste gefocused op je dieet en je fitnessprogramma.
Door de hypnose zelf zul je niet van vandaag op morgen slank worden. Je zult nog steeds een dieet moeten volgen en meer gaan bewegen. Afvallen doe je alleen wanneer je meer calorieën verbrandt dan je met je eten binnenkrijgt. Verzeker je ervan dat je je door een professionele en ervaren hypnotiseur laat behandelen. Hij of zij kan je ook helpen je vooruitgang bij te houden.

(14)

QNE

Terug naar boven