Hoe kan ik online geld verdienen?

Makkelijk en snel online geld verdienen, wie wil dat nou niet? Waar de één het doet voor een extra zakcentje, kan de ander er zelfs van leven. Geld groeit helaas niet op onze ruggen, je moet er wel een beetje moeite voor doen. Kun jij lastig rondkomen, heb je veel vrije tijd of denk je online genoeg geld te kunnen verdienen om er van te leven? Lees dan hieronder een aantal van onze tips hoe jij dit kunt doen.

Gokken op sporten

Ben jij bijvoorbeeld een voetballiefhebber en volg je wekelijks alle verrichtingen in topcompetities? Dan zou je zomaar eens heel goed kunnen zijn in wedstrijden voorspellen. De kans dat je de winnaar van een wedstrijd juist voorspelt is altijd 33,3%. Een team kan namelijk winnen, gelijk spelen of verliezen. As simple as that it is.

Hoeveel geld jij kan verdienen met een voorspelling is afhankelijk van je inleg en de quotering van de weddenschap. Voorbeeld: speelt Ajax thuis tegen De Graafschap, zal er een hele lage quotering liggen op een thuiswinst door Ajax. Daarintegen ligt de quotering erg hoog als je de winst aan De Graafschap durft te geven. Het is namelijk vrij waarschijnlijk dat een grote ploeg thuis wint van een kleine ploeg. Wat levert het op? 1,- Euro tot enkele duizenden euro’s.

Geef je mening

In tegenstelling tot geld verdienen door te gokken, kun je geen geld verliezen door enquetes en marktonderzoeken in te vullen. Het enige wat je kwijt zult raken is wat tijd. Met name grote bedrijven voeren diverse marktonderzoeken uit en hebben daarbij een grote groep respondenten nodig voor het invullen van de enquete of marktonderzoek. Aan de hand van het onderzoek kan het bedrijf conclusies trekken. Het voordeel van geld verdienen door middel van het invullen van enquetes is dat het volledig vrijblijvend en anoniem is. Je kunt de enquetes invullen wanneer jij maar wil. Wat levert het op? Circa 10,- Euro per uur.

Teksten schrijven

Ben jij een schrijfwonder en is je pen je beste vriend? Dan heb je een leuk talent ontdekt waar je ook nog eens een aardig zakcentje mee kan verdienen. Voor verschillende bedrijven en websites kun jij (blog)artikelen schrijven. Meestal maakt het niet uit waar het over gaat tenzij er een opdracht wordt gegeven. Je wordt uitbetaald voor het aantal woorden dat je schrijft (x woorden maal x Eurocent). Ook is het mogelijk dat jouw artikel wordt gebruikt om inkomsten te generenen uit Google Adsense.

(12)

QNE

Terug naar boven