Haarextensions laten zetten

Haarextensies zijn een geweldige manier om lengte, volume en kleur aan je haar toe te voegen zonder permanente veranderingen aan te brengen. Of je nu je look wilt veranderen voor een speciale gelegenheid of het wilt gebruiken voor alledaagse activiteiten, je kunt extensions laten zetten. Hairextensions zijn lokken van menselijk of synthetisch haar die aan je eigen haar worden bevestigd door middel van bindingen of microringen. De bindingen zijn gemaakt van keratine. Het heeft een aminozuur coating die hen helpt zich te hechten aan de bestaande strengen van ons eigen haar. Microringen zijn gemaakt van metaal en kunnen op alle haartypes worden gebruikt, hoewel ze meer geschikt zijn voor dunne of fijne lokken. Voordat je hairextensions krijgt, moet je mogelijk alle details met betrekking tot deze behandeling begrijpen.

Soorten hairextensions

Er zijn drie soorten hairextensions op basis van de manier om te verlengen. Het zijn tape-in, clip-in en bonded hairextensions. Tape-in-extensie kan een trapsgewijze sluiereffect creëren. Het kan tot 3 keer worden hergebruikt. Een clip-in extension is de makkelijkste manier om hairextensions te gebruiken. Je kunt het zelfs thuis toepassen. Je kunt deze extensie op elk moment verwijderen, maar je moet het wel regelmatig wassen. Vervolgens kun je ook bonded hairextensions proberen. Mensen noemen het ook wel keratine bond extension. Deze extension is ideaal voor normaal haar en kan vier maanden gebruikt worden.

Denk hieraan voordat je kiest voor hairextensions

Het eerste waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van extensions, is het kiezen van een natuurlijke haarkleur. Bedenk wat voor soort textuur je haar heeft voordat je een aankoop doet. Als je haar bijvoorbeeld een fijne structuur heeft, heeft het geen zin om gekrulde extensions te kopen. Deze zullen niet goed passen bij de stijl van je natuurlijke lokken. Er zijn veel verschillende soorten extensions beschikbaar, dus zorg ervoor dat je er een kiest die het beste past bij je persoonlijke behoeften.

De voordelen van het gebruik van hairextensions

De voordelen van hairextensions zijn legio. Als je je echt zorgen maakt over je stijl, zul je deze modetrend zeker eens moeten proberen. Het gebruik van hairextensions kan je haar direct veranderen. Vandaag heb je misschien kort haar, maar morgen kun je er eleganter uitzien met lang haar. Je kunt bij verschillende gelegenheden verschillende kapsels hebben. Verder zijn hairextensions onderhoudsarm. Het kan je een moeiteloze glamour geven. Als je hairextensions hebt, kun je elke ochtend de tijd verkorten om je haar te stylen.

(35)

QNE

Geef een antwoord

Terug naar boven