Grote maten voeten hebben grote maten schoenen nodig

Hoe werkt het, schoenen via het internet kopen? Eerst moet u natuurlijk uw maat weten. Houd niet vast aan de maat die u altijd al heeft gehad, aangezien de maat van uw voeten in de loop van de tijd verandert. Dit komt doordat de vorm van de voet verandert als u ouder wordt, en ook een verandering in het gewicht heeft invloed op de maat van uw voet. Meet altijd beide voeten, en houd de maat van de grootste voet aan. Veel mensen hebben een klein verschil in de maat van de voeten. Meet niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte. Als u te smalle schoenen koopt, kan dit tot pijnlijke plekken aan de voet leiden, aangezien hier dan vervelende, drukkende plekken ontstaan. Hoe zit dat bij sloffen? Het is dan lekker dat je slof precies goed zit. Steeds meer mensen willen ook een modieuze slof en dat is te zien in de verschillende ontwerpen dat webshops aanbieden. Koop snel je mooie sloffen online.

Verder moet u er op letten dat de schoenen niet te groot of te breed zijn, aangezien zich tijdens het lopen in zo’n geval blaren en eelt kunnen ontwikkelen, wat natuurlijk een vervelende bijkomstigheid is, waar niemand op zit te wachten.

Om de breedte van de voet te meten, plaatst u uw voet op een vel papier. Het beste met de hiel tegen de muur. Nu trekt u een lijntje aan weerszijden van de voet, waar deze het breedst is. Dit doet u met beide voeten. Daarna meet u de afstand en noteert de hoogste voetbreedte. Het meten van de lengte werkt op dezelfde manier. U gaat weer op een vel papier staan, dat u tegen de muur heeft gelegd. U staat met de hiel tegen de muur, en trekt een lijntje bij de langste teen. Dit doet u ook weer voor beide voeten. Hierbij meet u ook de lengte, en neemt ook hier de grootste waarde.

Deze vergelijkt u dan met een tabel waarin de schoenmaten staan. Voor mannen is een voet van 27,3 cm bijvoorbeeld schoenmaat 44, en voor vrouwen is een voet van 25,1 cm schoenmaat 39. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de breedte. Als u deze gegevens heeft, kunt u ook heel eenvoudig schoenen bestellen. U kiest eerst of het om heren of dames schoenen gaat, daarna de soort schoen, dan de maat, en als laatste de breedtemaat.

(124)

QNE

Terug naar boven