Graszoden

Stevig kunstgras laten leggen

Graszoden leggen is een veel handiger werkwijze om een fraai gazon te maken dan zelf inzaaien. Kiezen voor onze zoden betekent voor u vlot een fraai en sterk gazon. Goedkoper en kwalitatief beter dan bij een tuincentrum, geteeld onder de allerbeste omstandigheden. En een ander groot voordeel is dat u direct een perfect gazon hebt liggen. We verkopen niet alleen graszoden tegen een lage prijs, maar zorgen tevens dat ze op locatie worden afgeleverd. Ook kunt u voor stevig kunstgras kiezen. Bereken zelf gemakkelijk de kosten voor levering van uw zoden met de rekenmodule op onze site.

Als u al eens zelf gras heeft ingezaaid, kent u de nadelen daarvan. De vogels pikken uw graszaad weg eer het wortel schiet, onkruid weet gemakkelijk een plek te veroveren en het regent meestal teveel of te weinig. En vervolgens kunt u slechts hopen op een bevredigend eindresultaat.

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor de gezonde, stevige graszoden van Boelens bij het aanleggen van uw grasmat. Op deze manier ziet uw grastapijt er direct fantastisch uit. We gebruiken voor onze graszoden de sterkste soorten gras, zodat het tegen een stootje kan. Dat er dikwijls op wordt gelopen en gespeeld kan dit gras prima aan. Veel onderhoud heeft een grasveld van graszoden niet nodig. Gras dat het hele tuinseizoen mooi dient te blijven, koopt u het beste bij ons. Een onderhoudskalender voor je gazon is wel belangrijk om te volgen.

Het beste gras komt van de specialist

U zult een specialist moeilijk evenaren op zijn specialisme. Een goed voorbeeld hiervan is het professioneel kweken van gras. Gras waar kinderen gerust op kunnen spelen en dat mooi is om te zien.

Onze graszoden worden vlak voor transport gesneden en zijn van de beste kwaliteit. U kunt zich voorstellen dat graszoden die al lang liggen er niet zo mooi uitzien. Daarom snijden wij uw graszoden vlak voor de verzending. Kies dus voor Tuinenkunstgras.nl. Hierdoor weet u zeker dat uw grastapijt een goede start krijgt. U kunt altijd kiezen tussen echte graszoden en kunstgras. Kunstgras heeft zijn voordelen over echt gras, maar vindt u misschien wel iets te nep lijken. Echter zijn er varianten van kunstgras die totaal niet te onderscheiden zijn van echte graszoden.

(51)

QNE

Terug naar boven