Gelukkig sta je niet inde file

Lekker niets doen

Niets is lekkerder dan heerlijk buiten te zitten met een goed boek of je telefoon. Of gewoon lekker genieten heerlijk liggen zonnen gewoon in je achtertuin. Met de zon die lekker schijnt en een hemelsblauwe lucht. Het is trouwens ook een heerlijke temperatuur. Je zit of ligt in een stoel en je dommelt lekker weg. Je kijkt af en toe op je telefoon voor wat berichtjes van mensen die in de file staan op weg naar het strand. Maar jij niet, jij zit heerlijk te chillen in je achtertuin terwijl je alles kan doen wat je wilt.

Je hebt geen last van de files. Of dat het stikheet inde auto is. Je hoeft ook niet in de rij te staan als je wat eten en drinken wilt halen, Scheelt je daarnaast ook nog eens geld. Ja je kan lekker afkoelen in de zee maar alle drukte en rommel vermijd je liever. Terwijl je lekker aan het appen bent met wat mensen hoe heet het niet is. Of wat je vanavond gaat doen. Maar jij gaat gewoon lekker helemaal niets doen vanavond. Geen plannen en geen verantwoordelijkheden.

Gezellig dineren

Je bent vrij en je hebt vakantie. De meeste mensen gaan weg als ze vakantie hebben maar jij niet. Jij hoeft niet weg te gaan en daar zorgen om te gaan maken. Lekker vanavond voor de tv Netflix kijken en lekker de hele avond series kijken. Morgen komen wat vrienden langs met hun kinderen. Super schattig kunnen ze buiten spelen. Ze zijn nog jong en lekker schattig onhandig. Je vind kinderen echt heel leuk, als ze daarna gewoon weer terug gaan met papa en mama. En dat je ze daarna niet meer hebt. Geen zorgen daarover.

Morgen wordt echt heel gezellig. Jullie gaan lekker met z’n allen koken en een gezellige avond hebben. Je moet nog wel even nadenken over wat je gaat koken. Hoewel iedereen alles lekker vind wil je toch je best doen om lekkere dingen te koken en dat dan voor te schotelen. Gelukkig zijn er geen speciale wensen behalve voor de kinderen. Maar je hebt sowieso patat en dat is altijd goed. Je hebt in je hoofd wat je al moet doen en je gaat lekker aan de slag.

Uren later ga je met een goed gevoel naar bed toe want het was een geslaagde avond van de eerste week van je hard verdiende vakantie.

(39)

QNE

Terug naar boven