Feestje?

Vrijgezelliga

Je hebt een feestje, je beste vriend gaat binnenkort trouwen en jij gaat het feestje verzorgen. Je wilt een super groot feest want ja het is een speciale gelegenheid. Niemand had dit verwacht, dat hij ging trouwen, de eeuwige student, de eeuwige vrijgezel, altijd feesten in discotheken. Althans dat dacht iedereen. Maar goed hij heeft nu een aantal jaar een vaste relatie. Hij was vroeger niet te temmen. Hij vloog van vriendin naar vriendin en was nooit langer dan een paar weken met iemand.

Iedereen dacht dat het wel zo zal blijven, maar op een gegeven moment kwam hij iemand tegen, of beter gezegd hij kwam iemand tegen van vroeger. Een oude vriendin van vroeger. Het grappige was dat ze elkaar eigenlijk niet eens mochten, althans vroeger niet. Het bijzondere is dat ze elkaar niet alleen elkaar mogen maar ook nog eens gevoelens voor elkaar hebben.

Tegenpolen

Je hoort het wel vaker dat iemand een relatie krijgt met iemand die ze van vroeger kende. Of tegenpolen die elkaar aantrekken. Je hebt natuurlijk mensen die zijn echt de eeuwige vrijgezel, maar dat zijn er maar weinig. De meeste mensen krijgen ergens een relatie. Of blijven alleen. Je hebt ook mensen die bewust kiezen geen relatie te hebben. Bijvoorbeeld mensen die besluiten om in een klooster te gaan leven. Om God te dienen.

Niet dat veel mensen dan snappen. Persoonlijk snap ik het ook niet maar ieder zijn of haar keuze. Maar goed de meeste mensen blijven hun leven lang bij 1 persoon op een gegeven moment. Maar om terug te komen niemand had dit verwacht. Iedereen dacht dat hij zou blijven feesten voor de rest van zijn leven. bla bla  

Legendarisch

Maar niets is minder waar dus tijd voor een feestje. Je hebt de taak gekregen of beter gezegd je hebt het aangeboden. Dus aan jou de taak om een super groot en legendarisch feest te geven. Je gaat eens goed zitten en bedenken wat je allemaal nodig hebt. Sowieso een DJ, die heb je wel nodig. Want na alle officiële dingen wil je natuurlijk dat iedereen lekker kan feesten en helemaal uit hun dak kan gaan.

Zo dat ze de volgende dag (of avond) een grote kater hebben. Dan weet je in ieder geval dat het een goed en legendarisch feest was. Zo’n feest waar iedereen het nog jaren over zal hebben, want ja dat is goed voor je ego.

 

(58)

QNE

Terug naar boven