Direct online je reisverzekering afsluiten, handig, snel en voordelig

Dankzij internet kan iedereen snel en eenvoudig een reisverzekering online afsluiten.
Na een keuze te hebben gemaakt welke reisverzekering je wenst, kan je zelf een premieberekening maken. Ga je akkoord met de premie en de voorwaarden, dan vul je jouw persoonsgegevens in. Met slechts een paar muisklikken heb je de reisverzekering online afgesloten. Je ontvangt de digitale polis direct per e-mail.

Voordelen van een reisverzekering online afsluiten

Bij Reisverzekering-direct.nl kan je zelf online een reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Alle voordelen van een online reisverzekering op een rijtje:
Je hoeft de deur niet uit of telefonisch in de wacht te staan
24 uur per dag een reisverzekering afsluiten op internet

Zelf eenvoudig online de premie berekenen

Veilig online betalen via een beveiligde internetverbinding
Geen vertraging via de post. De polis ontvang je direct en digitaal per email, deze kan je uitprinten en meenemen op vakantie

Doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering?

Welke reisverzekering is voor jou het beste? Dat hangt van je reisgedrag af. Wanneer je niet vaker dan een of twee keer per jaar op vakantie gaat, dan is een kortlopende reisverzekering voor jou de beste keuze. Je sluit deze reisverzekering af voor dezelfde periode als je reis of vakantie. Wanneer je vakantie is afgelopen stopt ook de reisverzekering direct. De premiebetaling is eenmalig.

Een doorlopende reisverzekering kun je afsluiten indien je meerdere keren per jaar op reis gaat. Denk bijvoorbeeld aan een zomervakantie, stedentrip, wintersport en een weekendje weg. Je bent dan continu het hele jaar door verzekerd. Dat is handig omdat je niet steeds apart een online reisverzekering af hoeft te sluiten, dat scheelt ook meerdere keren poliskosten. Een doorlopende reisverzekering wordt ieder jaar automatisch verlengd.

Waarom een reisverzekering afsluiten?

Een reisverzekering is vooral bij een (ernstige) ziekte of een ongeval van groot belang. De kosten van medische hulp kunnen vaak erg hoog zijn. Een reisverzekering met dekking van medische kosten in het buitenland is de basis van een zorgeloze vakantie. Voor een paar euro per dag kun je online een reisverzekering afsluiten en loop je geen risico.

Waar op letten bij het afsluiten?

Ben je van plan om online een reisverzekering af te sluiten, stem deze dan af op jouw individuele situatie. Denk daarbij aan je gezinssamenstelling, Europa- of werelddekking, extra bagage etc. Bedenk wat je gaat ondernemen tijdens je vakantie. Bijzondere sporten zoals wintersport en survival moet je apart meeverzekeren. Neem je veel dure elektronische apparatuur mee, zoals digitale fotocamera, laptop en spelcomputer, dan is het verstandig te letten op de hoogte van je bagagedekking.

Het nooit verkeerd om een tussendoortje te nemen zoals bier, chocolade of een zak chips. Maar probeer het tot het minimum te beperken als je het voornemen hebt om deze zomer een slank en gespierd figuur wilt hebben.

(30)

QNE

Terug naar boven