Chocolade en Pasen hoe zit dat?

Een verrassing van chocolade… met de groeten van de paashaas.

Natuurlijk, we kennen allemaal het traditionele kerstpakket. Maar wist u dat steeds meer ondernemers ook graag een paaspakket schenken aan hun klanten? Een paaspakket kan bestaan uit verschillende ingrediënten, als het maar met pasen te maken heeft. Chocolade paaseieren bijvoorbeeld, een chocolade paashaas of een chcocoladetablet voorzien van paaswens. En wie het héél luxe wil aanpakken, kiest gewoon voor allemaal! Ook bij Sweetgifts kunt u nu terecht voor uw gepersonaliseerde paaspakket.

Wat is de link tussen chocolade en pasen?

De traditie om met Pasen geschenken te geven, is afkomstig uit Duitsland. Daar had het verhaal in eerste instantie weinig met guitige paashazen te maken. De legende vertelt het verhaal van de godin Ostara, die op een dag een gewond vogeltje hielp door het te veranderen in een haas. Het meisje dat voor het vogeltje zorgde, zou haar vriendje eenmaal per jaar terugzien, zei Ostara: dan zou de haas gekleurde eieren komen brengen. Later werden hier chocolade paaseieren en chocolade paashazen aan toegevoegd.

De voordelen en mogelijkheden van een chocolade paaspakket

Bij Sweetgifts bestelt u eenvoudig een paaspakket op maat. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden, zoals onze chocoladetabletten met paaswens of een snoeppot gevuld met overheerlijke chocolade paaseitjes. De snoeppot zelf wordt bedrukt met uw logo, slogan of paaswens. Op deze manier worden uw klanten en zakenrelaties iedere keer dat zij een chocolade paaseitje uit de snoeppot nemen, herinnert aan het feit dat uw bedrijf voor paashaas heeft gespeeld.

Uw chocolade paaspakket bestellen.

Een chocolade paaspakket bestellen is eenvoudiger dan u denkt. U kiest zelf wat u uw zakenrelaties wilt geven voor Pasen: een snoeppot gevuld met overheerlijke paaseitjes van massieve chocolade, een paaspakket of een van de speciale chocoladetabletten in paassfeer. Juist omdat lang niet alle bedrijven hun relaties een paaspakket geven, zal uw gebaar nog lang in het geheugen blijven hangen! Hmm, en een pakket voor Sinterklaas?

(48)

QNE

Terug naar boven