Carbuloss is het effectief?

Carbuloss is helemaal hot bij mensen die willen afvallen. Ik krijg regelmatig vragen over of dit product nu wel of niet werkt. Sommige mensen zijn sceptisch anderen zijn meteen overtuigd. In dit artikel wil ik kort ingaan of we feiten kunnen vinden waarmee we kunnen vaststellen of het product nu wel of niet werkt. Ook benoem ik een aantal randvoorwaarden die je bij het gebruik van Carbuloss niet moet vergeten. Als je niet voldoet aan de randvoorwaarden zul je ook met Carbuloss niet afvallen.

Werkt het volgens de producent?

Carbuloss is klinisch getest. Wat dit precies betekent wordt niet helemaal duidelijk gemaakt door de fabrikant. Ze geven aan dat er getest is op gezonde mensen en mensen met diabetes. De waarneming was dat in beide groepen de opname van overtollige koolhydraten verminderd werd. Hoe groot deze groep is geweest en over welke periode het gemeten is wordt niet duidelijk gemaakt. Mijn conclusie is dan ook dat je op basis van de informatie van de producent niet ervan kunt uitgaan dat de werking onomstotelijk bewezen is.

Carbuloss werkt het volgens de gebruikers?

De producent zegt dat het werkt. Maar deze heeft natuurlijk een commercieel belang. Daarom gaan we op zoek naar andere feiten rondom het gebruik van Carbuloss. De belangrijkste die ik ben tegengekomen zijn de overwegend positieve gebruikerservaringen. De gebruikers van Carbuloss ervaren een positief effect. Er zijn ook negatieve reacties maar die zijn veruit in de minderheid.

Carbuloss randvoorwaarden

Carbuloss is een dieetsupplement. Het dient dus als aanvulling op een dieet dat je volgt. Je kunt het product ook zonder dieet gebruiken. Feit blijft dat je gezond moet eten en ook niet teveel. Carbuloss kan hierin geen verandering brengen. U zult dik worden als je ongezond en teveel blijft eten. Verwacht dus niet dat je door dit supplement te gebruiken zonder moeite kilo’s zult afvallen. Het blijft werken! Hierbij gaat het er vooral om dat je voor jezelf een gezonde levensstijl weet te creëren.

Hoe werkt Carbuloss eigenlijk?

Carbuloss bevat natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat koolhydraten uit het voedsel dat je eet niet in uw lichaam worden opgenomen. Aangezien koolhydraten (de snelle) worden gezien als dikmakers zou deze blokkade moeten voorkomen dat je te dik wordt. Uiteraard moet je hierbij wel de randvoorwaarden zoals hierboven besproken in acht nemen. Dagelijks neem je hiervoor 1 tot 3 Carbuloss capsules een half uur voordat je gaat eten in. De capsules zijn geschikt voor mannen en vrouwen en vertonen geen bijwerkingen. Je mag Carbuloss zo lang gebruiken als je wilt. Het product wordt in België gemaakt maar ook in Nederland verkocht.

Wat zijn de voordelen van Carbuloss?

De voordelen van het product kunnen als volgt worden samengevat:

  • Carbuloss blokkeert de snelle en dikmakende koolhydraten
  • Het voorkomt een hongerig gevoel
  • Het is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar
  • Het verbeterd de stofwisseling
  • Het bevat natuurlijke ingrediënten waarvan klinisch is bewezen dat deze helpen bij het afvallen
  • Het is een veilig product omdat het goede natuurlijke ingrediënten bevat
  • Het is een prima aanvulling op je dieet

Ik hoop dat je door middel van het lezen van dit artikel een goede keuze kunt maken of je het product wel of niet wilt gaan gebruiken.

(62)

QNE

Terug naar boven