Bloemen of sieraden voor Valentijnsdag?

Zijn we net bijgekomen van alle feestdagen met de verplichtingen die daar bij horen, staat het volgende feestnummer voor de deur: Valentijnsdag. De vraag is alleen of we daar nog wel aan mee gaan doen ieder jaar. De aandacht lijkt af te nemen, maar is dit wel zo?

Uiteindelijk toch overstag

Voor de singles is het waarschijnlijk alleen maar wachten op die brieven in de bus die toch nooit komen. De vrouwen met een relatie kijken er vast nog wel reikhalzend naar uit en verwachten dan ook zeker een etentje, sieraad of bos bloemen van hun partner. En dan komen we meteen bij de mannen: “Ik doe niet mee met die commerciële onzin!” wordt vaak geroepen. Maar niets doen heeft een teleurgesteld gezicht tot gevolg. Dus toch maar doen is verstandiger waarschijnlijk.

Vrouwen houden van sieraden

Een bosje bloemen is leuk, maar wel een beetje afgezaagd. En een etentje is ook snel al weer vergeten. Aan sieraden hechten vrouwen toch net even meer waarde en ze gaan langer mee. Marilyn Monroe zong er over in ‘Diamond are a girl’s best friend’, en zo is het ook. Met een mooie ring aan de vinger of ketting om de hals voelt de vrouw zich zelfverzekerder is gebleken uit onderzoek.

Gemakkelijk online

Sieraden zijn er in talloze vormen en maten, maar wat is nu het meest geschikt? Ervan uitgaande dat niet iedereen volledig op de hoogte is van de ins en outs en geen zin heeft om winkel in en winkel uit te lopen voor advies kiezen we er vaak voor om online informatie te vergaren. Wel zo eenvoudig vanuit de luie stoel, we moeten ons er immers niet te veel mee bezig gaan houden. ‘Het is maar Valentijn’. Op internet is er ruimschoots aanbod van sieraden en dergelijke dus voor wie zijn/haar partner een glimlach op het gezicht wil toveren weet wat te doen. Vast en zeker krijg je er ook wat voor terug..

(43)

QNE

Terug naar boven