Berg uw bezittingen veilig op in een kluis

De meeste mensen denken er niet aan maar het is een goede oplossing om uw waardevolle spullen veilig op te bergen. Door een kluis aan te schaffen, is het mogelijk om uw sieraden, spaargeld of andere waardevolle spullen op te bergen.

Wordt er bij u ingebroken, dan liggen deze waardevolle spullen veilig opgeborgen. Geen inbreker die deze spullen mee kan nemen. Tegenwoordig zijn er ook kluizen die niet alleen een inbraak kunnen weerstaan maar ook een brand. Deze brandkluizen weerstaan een brand zodat u uw waardevolle documenten of sieraden veilig blijven.

Inbraakwerende kluis

Niet alleen voor bedrijven is het tegenwoordig noodzakelijk om een kluis te hebben, voor particulieren wordt het ook steeds aantrekkelijker. Er wordt de laatste tijd veel ingebroken en meegenomen. Door hele waardevolle spullen in de kluis te bewaren voorkomt u dat deze meegenomen worden. Het is ook mogelijk om een kluis in uw muur te laten plaatsen. Het is wel eens waar een kleinere kluis maar deze is niet te vinden en niet mee te nemen.

Brandwerende kluis

Een brand is vaak niet te voorkomen is kan door meerdere factoren ontstaan. Denkt u maar aan vandalisme of aan kortsluiting. Tegenwoordig met alle elektrische apparaten is een kortsluiting snel ontstaan. Met de brandwerende kluis heeft u belangrijke documenten of andere belangrijke spullen veilig opgeborgen. Deze blijven tot op een zekere hoogte beveiligd tegen de vlammen. Uiteindelijk wordt ook de kluis te heet en documenten kunnen dan als nog in rook op gaan. Het is daarom van noodzaak dat de brandweer er snel bij is.

Inbraak- en brandwerend

Er bestaan ook kluizen die tegen een inbraak en een brand bestand zijn. Het is een iets grotere investering maar beschermt wel op alle vlakken. Deze kluizen zijn te verkrijgen met een elektronisch code slot. Door verankeringspunten op de bodem en de achterkant van de kluis kunt u de kluis vastzetten aan de muur en grond. Verplaatsen of meenemen is geen optie meer voor inbrekers. Met een kluis kunt u met een gerust hart gaan slapen. Alle pullen en documenten zijn veilig opgeborgen. Deze kluizen zijn bij de slotenmaker te verkrijgen.

(38)

QNE

Terug naar boven