Bedrijfssoftware van SAP

Het spreekt voor zich dat het merendeel van de ondernemingen op de markt tegenwoordig gebruik maken van speciale bedrijfssoftware. Deze software moet ervoor zorgen dat de onderneming in kwestie zo gestroomlijnd mogelijk kan functioneren. Wanneer we de verschillende soorten bedrijfssoftware op de markt gaan bekijken kunnen we vaststellen dat menig aantal bedrijven met hun eigen programma’s op de markt zijn gekomen. Uiteraard is er onderling tussen deze programma’s sprake van niet onaanzienlijke verschillen. Op deze pagina laten we je graag kennismaken met de functionaliteiten en de mogelijkheden die de bedrijfssoftware van SAP met zich meebrengt. Ben jij hier dus ook wel in geïnteresseerd? Dan moet je zeker nog even verder lezen!

3 concrete voordelen van de bedrijfssoftware van SAP

Vooraleer over te gaan tot het in gebruik nemen van bepaalde bedrijfssoftware spreekt het voor zich dat je, je eerst bewust zal willen zijn van de verschillende voordelen die er precies aan verbonden zijn. Wat dit betreft kan je bij de bedrijfssoftware van SAP rekenen op de voordelen zoals hieronder aangegeven:
• Het bedrijf ontving als één van de eerste bedrijven ter wereld certificering van het British Standards Institute;
• Er werd gekozen voor een gezamenlijke multicloudstrategie waarbij samen wordt gewerkt met bedrijven als Microsoft, Amazon, Alibaba, etc.;
• De processen en toepassingen maken het mogelijk om een echt slimme onderneming te leiden;
Als bedrijf is het tegenwoordig meer dan ooit van belang om de concurrentie voor te blijven. Dat vergt in de praktijk niet zelden behoorlijke inspanningen. Door gebruik te maken van de bedrijfssoftware van SAP is het mogelijk om je voorsprong te vergroten dankzij de implementatie van branchespecifieke processen evenals geïntegreerde compliance en best practices. Voor SAP geldt dat ze op kan tegen tientallen jaren ervaring in samenwerking met bedrijven van overal ter wereld. Hoe dan ook zijn er duidelijk heel wat interessante redenen aan te halen om kennis te maken met de bedrijfssoftware die door SAP op de wereld is losgelaten.

Ontdek ook de voordelen van de SAP HANA software

Eén van de programma’s die deel uitmaken van het aanbod van SAP is de zogenaamde SAP HANA. Voor HANA geldt dat ze voluit staat voor High performance, Analytical, Appliance. Het betreft hier een in-memory relationeel databasesysteem dat in kan staan voor het verwerken van aanzienlijke hoeveelheden real-time gegevens. In de praktijk zorgt dit platform ervoor dat organisaties niet alleen snellere, maar ook slimmere beslissingen kunnen nemen. Dit mede dankzij de actuele analyses evenals rapportages gecombineerd met de aanzienlijk snellere bedrijfsprocessen. Voor de database geldt dat ze niet alleen in de cloud, maar ook on-premise beschikbaar is. Ben je van plan om gebruik te maken van deze software binnen je onderneming? Dan kan je rekenen op deze voordelen:
• Je geniet van real time rapportages en analyses;
• Er is altijd sprake van een actuele procesoptimalisatie;
• Er moet minder worden geïnvesteerd in infrastructuur;
Tot slot is het zo dat je ook over de mogelijkheid beschikt om applicaties toe te voegen via het SAP HANA App Center. Je zou er eventueel ook voor kunnen kiezen om ze als ontwikkelaar zelf te maken in het SAP HANA Developer Center.

(27)

QNE

Geef een antwoord

Terug naar boven