Barbecue

De zon die schijnt, gezellig buiten zitten met z’n allen en een drankje er bij. Wat ontbreekt er nu nog in dit plaatje? Precies, een big green egg barbecue waar lekker vlees of iets anders om van te smullen op klaar ligt. Dat is toch de perfecte afsluiter van een prachtige zomerdag? Fijn met elkaar in de tuin zitten, genieten van elkaar, barbecue aan en genieten maar! Dat is nog eens het maximale uit de zomer halen en profiteren van goed weer, gezelligheid en lekker eten op hetzelfde moment.

Praktisch

Daarnaast kost het allemaal natuurlijk niet zo gek veel moeite met koken. Zolang er maar genoeg in huis is voor op de barbecue ben je al een heel eind. Dat heeft dan alleen nog maar even simpel aangevuld te worden met iets te drinken, een frisse salade en een overheerlijk toetje tot slot. Het is ook altijd leuk en uniek om bananen te bakken op de barbecue. Dat is een lekker en origineel toetje!
Buren op de hoogte
Altijd handig om wel even de buren te laten weten dat je van plan bent om die avond de barbecue aan te gaan steken. Zo komen deze mensen niet ineens voor verrassingen te staan als de rook van de barbecue over de schutting richting hun kant gaat. Dat voorkomt boze buren die wat een leuke avond hoort te zijn minder leuk kunnen maken. Andersom zou je dit toch ook fijn vinden?

Altijd leuk

Gewoon even leuk de dag met elkaar doornemen onder het genot van bijvoorbeeld een versgebakken hamburgertje of één van de andere lekkernijen op de barbecue. Doe wat lekker eten op de barbecue en jong en oud zullen er gegarandeerd van smullen.En voor de wat kleinere tuin bestaan er ook mini barbecues. Met familie, vrienden, het gezin: het maakt niet uit. Een avondje in de tuin met de barbecue zorgt zeker voor een fijne sfeer en leuke gesprekken.

Jacuzzi

Je kan ook altijd je gezellige dag helemaal compleet maken met een jacuzzi. Meestal houdt je een barbecue leuk samen in de tuin. Je kan hier gelijk gebruik van maken door met z’n allen saampjes in een jacuzzi te zitten. Heb je geen jacuzzi? Dat is geen probleem, want er zijn ook online opblaasbare jacuzzi’s te koop.

(17)

QNE

Terug naar boven